Delicious English breakfast (or snack) sandwich

 
1/3 portobellosvamp
1 ägg
2 skivor bacon
1 näve färsk bladspenat
2 skivor lök
Valfri ost att toppa
Smör att steka i
Valfri brödskiva, knäckebröd osv
 
Skiva portobellosvampen och stek den i rikligt med smör på mellanhög värme.
När den är färdig steker du baconskivorna knapriga. 
Lägg båda delarna åt sidan och stek ägget.
Samtidigt värmer du på ytterligare en stekpanna som du smälter smör i. Häv i löken och bladspenaten. Rör om tills spenaten krympt ihop.
 
1. bröd (glutenfri surdegsskiva)
2. spenat och lök
3. ägg
4. baconskivor
5. portobellosvamp
6. ost. helst blåmögel. eller cheddar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0