Veggie stirfry // Vegetarisk nudelwok

Heeey dudes and dudettes. How was your weekend? It happens more often than not that I don't cook as much during the weekends. Atleast not where my camera is so that's why it's a bit quiet here. But hopefully you're happy with the posts that I come up with. 
 
Today's lunch consisted of this - a lovely stirfry with loads of vegetables and noodles. Scrumptious!
 
Ingredients 2 portions:
Noodles for 2 portions
1 broccoli head
1 large carrot
1/2 red paprika
1/2 squash
1/2 red onion
1 vegetable stock cube
1-2 tsp red curry paste
2 tbsp soy sauce
 
Cooking oil
Sweet chili sauce
 
How to:
Dice and slice all of your vegetables into the size and shape of your liking.
Fry them in oil in a wok pan.
Bring your noodles to a boil with the stock cube and boil after the instructions on the packet.
Drain the noodles and add to your wok pan.
Add your curry paste and soy sauce and mix everything together.
 
Serve straight away with a bit of sweet chili sauce on the side.
 
ENJOY!
 
PÅ SVENSKA
 

Tja dudes och bruds. Hur har er helg varit? Det händer nästan mer ofta än sällan att jag lagar mat på helgen där min kamera är, därför är det ganska tyst här. Förhoppninvsvis är ni nöjda ändå med det jag åstadkommer här.
 
Dagens lunch bestod i alla fall av detta, en nudelwok med massor av grönsaker. Mums!
 
Ingredienser 2 portioner:
Nudlar för 2 portioner.
1 broccolihuvud
1 stor morot
1/2 squash
1/2 rödlök
1/2 röd paprika
1 grönsaksbuljongtärning
1-2 tsk röd currypasta
2 msk sojasås
 
Matlagningsolja
Sweet chilisås
 
How to:
Skiva och skär dina grönsaker i valfri storlek och stek i olja i en wokpanna.
Koka upp nudlarna i vatten med buljongtärningen.
Häll av nudlarna och lägg i wokpannan.
Rör ner currypastan och sojasåsen.
 
Servera med lite sweet chilisås.
 
ENJOY!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0