Baked spuds // Bakpotatis

 
Good morning babes! Am just off to work and thought I'd bring some inspiration to the table for a tasty meal this fine Saturday! My boyfriend and I ate baked spuds (potatoes) this Thursday and tried out some different sides to go with it. Usually I'm a cottage cheese/baked beans/coleslaw kind of girl when it comes to baked potatoes, but this time we went fresher.
 
Ingredients:
2 baked potatoes
1/2 red onion
1 avocado
100g bacon
1 portobello mushroom
A few slices of ham
1 small yellow onion
5 asparagus stalks
Butter and a tasty cheese
Sea salt
 
How to:
I parboiled the potatoes for 10 minutes and then baked them in foil for about 45 minutes on 225°C.
You could also brush them with oil and bake them without the foil for crispy skin.
 
Slice the yellow onion and cut your mushroom into pieces and fry in butter on medium high heat.
Snap off the bottoms of the asparagus and then cut into 1cm pieces and fry until golden.
Cut the bacon into pieces and fry intil crispy.
 
Cut the potato open, let butter melt on it and put some cheese on there too.
Then top with everything else.
 
ENJOY!
 
PÅ SVENSKA
 
Godmorgon babes! Ska strax åka och jobba och tänkte att jag kunde inspirera er lite denna lördag. Pojkvännen och jag åt bakpotatis i torsdags och vi testade lite andra tillbehör. Vanligtvis är jag en keso/vita bönor/coleslaw tjej när det gäller bakpotatis, men den här gången blev det lite fräschare!
 
 
Ingredients:
2 bakpotatisar
1/2 rödlök
1 avocado
100g bacon
1 portobellosvamp
Några skivor skinka
1 liten gullök
5 sparrisar
Smör och smarrig ost
Flingsalt
 
How to:
Jag förkokade potatisen i 10 minuter i saltat vatten och bakade dem sedan i folie i ca 45 minuter på 225°C.
Du kan även pensla dem i olja och tillaga dem utan folie för krispig yta.
 
Skiva gullöken och skär svampen i bitar och stek i smör på medelhög värme.
Bryt av sparrisen där den går av naturligt och skär sedan de bra bitarna i 1cm bitar. Stek i smör tills de fått fin yta.
Skär baconet i bitar och stek krispiga.
 
Öppna upp potatisen, låt smör och ost smälta på.
Toppa med allt gott!
 
NJUT!

Kommentarer
Postat av: Malin Aurora

Åh mums!

Svar: :)!
Nastasja Thor

2013-05-11 @ 11:34:48
URL: http://vildblommor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0