Porkschnitzel, salad and parsnips // Skinkschnitzel, sallad och palsternackor

 
Heeeeeey! Long time no see, peeps! How have you been? I've been out and about and actually came back from an amazing four-day trip to London on Wednesday. Although you can find good food in England and the prices are quite a lot cheaper in the bigger food shops, I have definitely killed my stomach by eating loads of bread. So, back to gluten-free now and my body is VERY happy with that. So, after going food shopping this meal is what I came up with. YUM!
 
Ingredients:
4-6 pieces of thinly sliced pork schnitzel
2 parsnips
Components for a salad - I had a bunch of mixed leaves, cucumber, tomato, onion, feta cheese, paprika and a good drizzle of olive oil and a splash of balsamico.
 
How to:
Peel your parsnips and cut them into wedges.
Put them on a baking tray and drizzle olive oil on them.
Cook in the oven on 200°C until golden brown.
Make your salad.
Season your meat with salt and pepper and any other spice you like - I used an American BBQ mix.
Fry in olive oil for 2-3 minutes on each side on medium high heat.
 
Serve the meat with the roasted parsnips and the salad.
 
ENJOY!
 
PÅ SVENSKA
 
Tjaaaaa, vänner! Det var längesedan. Hur mår ni? Jag har farit runt och kom faktiskt tillbaka från en underbar resa till London i onsdags. Även om det går att hitta bra mat i England och priserna i matbutikerna är lite lägre än här så har det blivit lite väl mycket bröd där. Magen dog. Är glad över att vara hemma och äta glutenfritt igen. Så efter gårdagens mathandling styrde jag denna måltid! MUMS!
 
Ingredienser:
4-6 bitar lövskurna skinkschnitzelbitar
2 palsternackor
Ingredienser till en god sallad - olika typer av salladsblad, gurka, tomat, fetaost, paprika och rejäla skvättar med olivolja och balsamico.
 
How to:
Skala palsternackorna och skär i klyftor.
Lägg på en plåt och häll över lite olivolja.
Tillaga i ugn på 200°C tills de är gyllenbruna.
Gör din sallad.
Krydda köttet med salt, peppar och någon annan god krydda - jag använde en Amerikansk BBQ-mix.
Stek i olivolja i 2-3 minuter på varje sida på mellanhög värme.
 
Servera köttet med salladen och dina ugnsrostade palsternackor.
 
NJUT!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0