Taco tubs with salmon // Tacobåtar med lax

 
It was just one of those days when I had an idea in my head and it just had to be done. Taco tubs are great for me because they contain zero wheat and rhye, only corn. Woop woop! Salmon has really become my favourite fish in its way to be the easiest and quickest thing to cook. 
 
Ingredients 1 tacotub:
1 fillet of salmon
1 portion quinoa (see measurments on the packet)
4 slices of squash
4 cherry tomatoes
A handful of salad
Salt, pepper, lemon pepper (or just fresh lemon juice)
 
Feta cheese sauce:
2x5cm feta cheese
1 dl creme fraiché/youghurt
1 clove of garlic
Salt and black pepper
 
How to:
Make your quinoa - follow the instructions on the packet.
Season your fish with salt, pepper and lemon pepper/lemon juice on both sides.
Fry in oil for 2-3 minutes on each side.
Salt your slices of squash and fry in oil until golden on both sides.
Quarter your tomatoes and fry until soft.
 
Crumble your feta cheese into your creme fraiché/youghurt, crush your garlic in too.
Season with salt and black pepper.
 
Stand your tacotub on a plate and layer your differnet components in it and dollop the sauce on top.
Eat it and don't care if it gets messy, it'll still taste good!
 
ENJOY!
 
PÅ SVENSKA
 
Det var bara en sådan dag där jag hade en fix idé som bara var tvungen att utföras. Tacobåtar är perfekt för mig då de endast innehåller majsmjöl och inget vete eller råg. WOHO! Lax har även blivit en favorit på sitt sätt att vara lättlagat och snabblagat.
 
Ingredienser 1 tacobåt:
1 laxfilé
1 portion quinoa (följ måtten på paketet)
4 skivor squash
4 körsbärstomater
1 näve sallad
Salt, peppar, citronpeppar (eller citronsaft)
 
Fetaostsås:
2x5cm fetaost
1 dl creme fraiché/youghurt
1 vitlöksklyfta
Salt och svartpeppar
 
How to:
Gör din quinoa - följ instruktionerna på paketet.
Krydda din fisk med salt, peppar och citronpeppar/citronsaft
Stek i olja i 2-3 minuter på varje sida.
Salta dina squashskivor och stek i olja tills de är gyllenbruna på båda sidorna.
Halvera och halvera dina tomaterna igen och stek tills de fått färg.
 
Smula ner fetaosten i din creme fraiché/youghurt, krossa även i vitlöken.
Smaka av med salt och svartpeppar.
 
Ställ tacobåten på en tallrik och fyll på med dina olika ingredienser och avsluta med såsen på toppen.
Ät och bry dig inte om det blir kladdigt, det smakar fortfarande grymt gott!
 
ENJOY!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0